Restaurant Noble gaat zich actief inzetten voor patiënten JBZ

JBZ-GZG-Restaurant Noble gaat Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis steunen om het verblijf van patiënten in het ziekenhuis te veraangenamen. Het restaurant doet dit op verschillende manieren. Zo zal patron-cuisinier Edwin Kats kerstmis voor patiënten van het JBZ extra feestelijk maken door een attentie van Noble te serveren. Hij verzorgt daarnaast de culinaire invulling van het Gala van Stichting Vrienden dat in maart plaatsvindt en stelt ook een kavel beschikbaar voor de veiling die tijdens datzelfde Gala gehouden wordt.

Verder zal Noble als ambassadeur van de Stichting zich actief inzetten voor het werven van nieuwe vrienden. ‘Die heb je immers nooit genoeg’: aldus Edwin Kats.

Het Jeroen Bosch ziekenhuis en restaurant Noble zijn twee totaal verschillende organisaties, maar met één en hetzelfde doel, namelijk het verblijf van bezoekers en gasten zo aangenaam mogelijk maken. ‘Iets extra’s bieden’ is het gezamenlijke doel dat leidde tot de samenwerking die tijdens een gezamenlijke lunch werd bezegeld. Peter Langenbach, lid Raad van Bestuur Jeroen Bosch Ziekenhuis en bestuurslid Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis, sprak tijdens de lunch zijn dank uit jegens Noble voor het nemen van dit geweldige initiatief.

Restaurant Noble
Restaurant Noble is sinds september 2013 gevestigd in het illustere pand Chalet Royal op het Wilhelminaplein in ’s-Hertogenbosch. Tafelen in ongedwongen sfeer in het restaurant, ontspannen een drankje nuttigen aan de gezellige bar of genieten van een besloten diner in een uiterst sfeervolle dining: restaurant Noble biedt daartoe diverse mogelijkheden.

Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis
De Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis werft fondsen om projecten mogelijk te maken die het verblijf van patiënten, bezoekers en medewerkers in het Jeroen Bosch Ziekenhuis veraangenamen. Mensen die het ziekenhuis een warm hart toedragen, kunnen Vriend worden voor vast bedrag per maand of jaar óf door een eenmalige schenking te doen. Ook organiseert de Stichting bijzondere evenementen met als doel fondsen te werven, zoals het tweejaarlijkse Jeroen Bosch Gala. Dankzij de Stichting beschikt het ziekenhuis over een kinderwebsite www.halloziekenhuis.nl, negen familiekamers, wisselexposities voor kunst en vele extra voorzieningen op de afdeling Oncologie, Dialyse en andere afdelingen. Meer informatie over deze en andere projecten vindt u op: www.vriendenjbz.nl.

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen