Profiteer van najaarsvoordeel bij de KNMT

In het najaar van 2014 profiteert u van de KNMT-actie: word nu lid en betaal voor de rest van 2014 niets voor uw lidmaatschap.

Word lid en profiteer tot eind 2014 van een gratis KNMT-lidmaatschap
Wilt u zich aansluiten bij de KNMT en daarmee bijdragen aan een sterke beroepsorganisatie met zo’n 10.000 leden? Zo is de KNMT een serieuze gesprekspartner voor politiek en stakeholders, zoals het ministerie, inspectie en zorgverzekeraars. Leden krijgen uit eerste hand het laatste nieuws over ontwikkelingen binnen de mondzorg, via een e-nieuwbrief, maar ook via LinkedIn en Twitter. U ontvangt daarnaast het Nederlands tandartsenblad op de mat.

NMT14-1009_banner-338x280_v1Individuele voordelen
Naast de krachtige vuist namens alle tandartsen richting politiek en stakeholders biedt de KNMT-lidmaatschap individueel voordeel:
– Korting op beroepsgerichte verzekeringen, zoals arbeidsongeschiktheid met minimaal 10% premievoordeel
– Een op de tandheelkunde gerichte Klachtenregeling voor slechst 95 euro per jaar
– Allerlei modelovereenkomsten, voor uzelf, uw personeel en voor bijvoorbeeld het starten van een maatschap
– Toegang tot de KNMT-Vactaurebank en de KNMT-Praktijkbemiddeling , voor het vinden van een baan, nieuw personeel of een geschikte praktijk om over te nemen
– Jaarlijks het gratis tarievenboekje, met een helder overzicht van alle behandelingen, codes en toelichtingen
– Handige hulpmiddelen om te voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen

Wist u dat u bovendien de contributie kunt opvoeren als beroepskosten in uw belastingaangifte?

Word nu lid en profiteer tot eind 2014 van een gratis KNMT-lidmaatschap!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen