Cards to Care: kaartje voor patiënt in ziekenhuis

0
360

Wie een kaartje wil sturen naar een patiënt in het ziekenhuis, kan nu gebruik maken van een nieuwe digitale service op de website van Meander Medisch Centrum. Dankzij Cards to Care ontvangt de patiënt een persoonlijke kaart. Met het versturen van de kaart steunt men bovendien de stichting Vrienden van Meander.

Op www.meandermc.nl onder Bezoekers zit een button van Cards to Care, die toegang geeft tot een digitale kaartenwinkel. De verzender kiest een afbeelding uit de collectie of uit zijn eigen fotoarchief, klikt de juiste verpleegafdeling en het systeem wijst zich vervolgens vanzelf.

Cards to CareDe kaart wordt professioneel gedrukt en vervolgens door de postkamer van het ziekenhuis bij de geadresseerde bezorgd. Naast kaarten met vrolijke en opbeurende foto’s zijn er nu ook foto’s die passen bij de decembermaand.

Van de opbrengst gaat een deel naar de Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum, die daarmee extra voorzieningen in het ziekenhuis mogelijk maakt. Cards to Care biedt als ‘vriend van Meander’ de kaartenservice aan, uit betrokkenheid bij het ziekenhuis.

Bron: Meander Medisch Centrum

Vorig artikelRelatie tussen depressie en diabetes
Volgend artikelNeuroloog Suzanne Booij CWZ promoveert
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.