15 november: Dia-B activiteit, Meten is weten

0
204

Vanwege Wereld Diabetes Dag organiseert Dia-B op zaterdag 15 november weer een activiteit ! Het wereldwijde thema is gezonde voeding en diabetes en wij sluiten ons hier uiteraard bij aan.
De dag begint met een lunch (ook glutenvrij beschikbaar) waarna er allemaal leuke activiteiten komen! Zo hebben we korte spreekuren met een diëtiste, komt professor Feskens van de Wageningen Universiteit, hebben we een leuke workshop omtrent eten en uiteraard een informatie markt waar van alles te beleven is! Professor Feskens komt vertellen over onderzoek naar diabetes en het effect van voeding, Tanja Lappenschaar van Diabeter is de diëtiste die de gehele dag beschikbaar is voor vragen over diabetes en eten. De workshop, die blijft nog even geheim!

diabetes_Deze dag is in Amersfoort en kost maar €9,50 inclusief lunch en vindt plaats van 12.00-16.30. De locatie ligt naast het station en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Deze dag is niet alleen voor mensen met diabetes maar voor iedereen die meer wil weten over eten. En voor alle lekkerbekken die graag proeven! We hopen jou en je vrienden/familie op de 15de te zien!

Wanneer? 15 november 2014
Hoe laat? 12.00 uur tot 16.30 uur
Waar? Amersfoort

Vorig artikelJeroen Bosch wordt modelziekenhuis voor melden bijwerkingen
Volgend artikelMalaria start-up ontvangt eerste Proof it–award
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.