MeanderSymposium 2014: ‘Een interne blik naar buiten’

0
227

Het MeanderSymposium bracht donderdag 13 november een groot aantal huisartsen uit de regio en medisch specialisten van Meander Medisch Centrum bijeen. Dit jaarlijkse symposium heeft als doel de samenwerking en kennisuitwisseling tussen de zorgverleners te bevorderen. Daar hebben niet alleen artsen zelf profijt van, maar ook hun patiënten. < Elk jaar neemt een andere vakgroep binnen het ziekenhuis het voortouw in het programma. Ditmaal werden de lezingen gegeven door specialisten op het gebied van Interne geneeskunde, Maag-Darm-Leverziekten en Geriatrie.

Onder de noemer’ Een interne blik naar buiten’ gaven zij presentaties over onder meer over nierziekten, bloedziekten, delier en clostridium. Bij de voorbereiding waren ook huisartsen nauw betrokken via het MCCE, het Medisch Coördinerend Centrum Eemland, evenals de WDH Midden-Nederland die scholing voor zorgverleners aanbiedt.

Na afloop van het symposium was er voor alle huisartsen en specialisten een buffet, waarop de nieuwe artsen zich konden voorstellen aan hun collegae.

Bron: Meander Medisch Centrum

Vorig artikelBijwerkingen na verpakkingswijziging Thyrax®
Volgend artikelJeroen Bosch wordt modelziekenhuis voor melden bijwerkingen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.