Nieuwe editie Geneesmiddelen, Zwangerschap en Borstvoeding

Er is een nieuwe uitgave van Geneesmiddelen, Zwangerschap en Borstvoeding. Deze is zowel in boekvorm als online beschikbaar.
De 6e editie van Geneesmiddelen, Zwangerschap en Borstvoeding geeft praktische adviezen over de veiligheid van het gebruik van geneesmiddelen tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Indien mogelijk wordt vermeld welke geneesmiddelen de voorkeur hebben. Het boek is geschikt voor artsen, verloskundigen, apothekers en lactatiekundigen. De online uitgave is voor iedereen toegankelijk op de website van het Bijwerkingen Centrum Lareb. Hierbij kan via een zoekfunctie informatie gevonden worden per geneesmiddel.

borstvoeding-Het boek wordt geschreven door de Teratologie Informatie Service (TIS) van Lareb en is een uitgave van Health Base. Ga hier naar het bestelformulier.
Bron: Lareb
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen