Vertrek Freek Korver bij Tjongerschans en Zorgpartners Friesland

Array

TjongerschansNa vele jaren in een eindverantwoordelijke positie te hebben gefunctioneerd, waarvan bijna vier jaar als directievoorzitter bij Tjongerschans en bestuurslid van Zorgpartners Friesland, heeft Freek Korver besloten dat het met ingang van 1 januari 2015 tijd is voor een andere koers in zijn carrière. Hij gaat zich richten op advisering en interim-management via zijn eigen bureau.

Tot het einde van het jaar zal Korver zijn werkzaamheden afronden en deze overdragen aan Wander Blaauw, de voorzitter van de Raad van Bestuur van Zorgpartners Friesland die in de tijdelijke waarneming als directievoorzitter van Tjongerschans zal voorzien.

De Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur zullen de komende tijd de nodige stappen zetten om de ontstane vacature in te vullen.

De Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht van Zorgpartners Friesland betreuren Korvers vertrek, maar dienen dat uiteraard te respecteren. Zij wensen de heer Korver veel succes met de nieuwe stap in zijn loopbaan.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen