24/7 Service voor jonge diabetes patient

stichting_16-9-01715794~9Vandaag de dag, krijgen mensen steeds jonger diabetes. Twintigers, dertigers en veertigers maar zelfs kinderen ontwikkelen type 2 diabetes. Diabeter bouwt aan bewustzijn van diabetes. Met de hulp van verschillende groepen en bedrijven worden diabetici wereldwijd ondergeholpen, ook met steun van Siemens. Kinderarts HenkJan Aanstoot heeft een innovatief concept geïmplementeerd voor de behandeling van diabetes in Nederland.
Ontdek hoe je diabetes thuis onder controle houdt en hoe je glucosespiegels kan stabiliseren .
De pijlers zijn 24/7 service, cutting-edge laboratorium technologie en het internet als kanaal voor medische informatie.

Lees meer over dit initiatief –>>

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen