Doe mee met onze Meldactie ‘Heeft u inzicht in de zorgkosten?’

Array

zorgkosten-300x200De landelijke patiëntenkoepels Ieder(in), Landelijk Platform GGz en Patiëntenfederatie NPCF starten de meldactie ‘Heeft u inzicht in uw zorgkosten?’. We roepen zoveel mogelijk (ex-)cliënten of -patiënten op om hieraan mee te doen!

Wat we graag van u horen is of u de periodieke overzichten of rekeningen van de zorgverzekeraars begrijpt. En of u kunt controleren of u deze vorm van zorg ook wel afgenomen heeft. Maar ook of het eigen risico voor u een reden is om juist geen gebruik van de zorg te maken.

Waarom zou u meedoen?
Als patiëntenkoepels streven we transparantie in de zorg en voor de consument na. De resultaten van de meldactie zullen onder de aandacht worden gebracht van politiek Den Haag, bij zorgverzekeraars en andere belanghebbenden in de zorg. Wilt u meedoen aan deze meldactie? Vul dan vóór 2 januari 2015 de vragenlijst in. Alvast hartelijk dank daarvoor!

> Ga hier naar de vragenlijst

Bron: NPCF

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen