UMC Utrecht werkt aan patiëntenportaal UMC Utrecht

0
224

Gisteren is een bericht verschenen in de media over de wijze waarop patiënten voortaan hun dossier online kunnen inzien. Dit is een prematuur bericht: UMC Utrecht werkt weliswaar momenteel aan het patiëntenportaal dat begin volgend jaar uitgebreid wordt met diverse functionaliteiten.
Daarbij staat goede informatievoorziening en kwaliteit van zorg voorop.
Er is echter nog geen besluit genomen over de wijze én het moment waarop patiënten hun gegevens kunnen gaan inzien.
Op het moment dat de uitbreiding van het patiëntenportaal een definitieve inrichting heeft zal UMC Utrecht daar uiteraard over berichten.

advertentieEinde Bericht ___________________________________________
DELEN
Vorig artikelNa ebola dreigt voedselschaarste
Volgend artikelVerslag bijeenkomst belastingdienst duiding integrale tarieven beschikbaar
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.