Meldpunt IGZ en centrale vestiging IGZ weer telefonisch bereikbaar

computertechniekHet Meldpunt IGZ en de centrale vesting van de Inspectie voor de Gezondheidszorg in Utrecht zijn weer telefonisch bereikbaar.

Als gevolg van een technische storing was het Meldpunt IGZ en de centrale vestiging van de IGZ in Utrecht eerder deze ochtend niet telefonisch bereikbaar. Inmiddels is de storing verholpen en is zowel het Mledpunt IGZ als de centrale vestiging weer telefonisch bereikbaar.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Relevante artikelen