Thomas Lee en Audun Utengen – Symplur analytics

0
287

Connecting the dots in healthcare social media
Symplur onderhoudt de grootste database van zorggerelateerde Twitter conversaties in het bestaan via hun rol als de platform van de wereldwijd erkende Healthcare Hashtag Project. Symplur Signals is een platform voor een diepe analyse van de wereldwijde Tweet-gebaseerde gesprekken rond het thema van de gezondheidszorg.

Symplur empowers besluitvormers met real-time toegang tot inzichten uit de meer dan een miljard gezondheidszorg social media datapunten. Via het Symplur Signals platform en consultancy diensten kunnen grote academische instellingen, gezondheidszorg systemen, multinational gezondheidszorg agentschappen, en met de overheid de inzichten krijgen die ze nodig hebben.

Vorig artikelZorg op maat met thuisdialyse vanuit het Jeroen Bosch Ziekenhuis
Volgend artikelRinette Zorg onder verscherpt toezicht
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.