Kerstklanken in de Centrale hal Isala

Array

image008In de periode van kerst is het voor veel mensen extra moeilijk om in het ziekenhuis te zijn. Kerstmis hoort iedereen te vieren met dierbaren zoals familie en vrienden. Wij willen iedereen die een bezoek brengt aan Isala graag het kerstgevoel meegeven.

Daarom werd maandagochtend de aftrap van drie muzikale dagen gegeven door het koor Driezorg Vocaal onder leiding van dirigente Jeannette Kloekke. Het koor werd begeleid op de piano door Arthur Reijnders, directeur Sligro Zwolle en tevens ambassadeur van stichting Vrienden van Isala.

De prachtige kerstliederen zorgden vanochtend voor een bijzondere kerstsfeer in de Centrale hal. Patiënten, bezoekers en medewerkers bleven allen even luisteren naar de kerstliederen die ten gehore werden gebracht. De muziek zorgde voor een warm gevoel onder de mensen. Na het koor speelde de Isala-huisband ‘Hippie Tunes’ met na afloop een luid applaus. De piano staat tot en met woensdag 24 december in de Centrale hal van Isala.

Is de piano vrij? Speel gerust!
Om de gehele dag muziek te verzorgen, is er een speelschema opgesteld. Wil je een plek reserveren, stuur dan een e-mail met gewenste dag en tijd naar [email protected]. Maar loop je toevallig langs en is de piano nog vrij? Neem gerust plaats achter de piano.

Wij vragen je om gepaste, rustige pianomuziek te spelen waar iedereen van geniet.

Bekijk het speelschema

Naast het pianospel schenkt Isala patiënten, medewerkers en bezoekers de komende dagen nog meer muzikaal plezier. Op Eerste Kerstdag wordt er in de ochtend op de afdelingen gezongen onder begeleiding van muziek. Medewerkers, familie van patiënten en andere belangstellenden zijn welkom om mee te zingen.

De piano is een initiatief van de Raad van Bestuur en stichting Vrienden van Isala. De Vrienden van Isala zetten zich met hart en ziel in om – samen met afdelingen binnen Isala, ambassadeurs en donateurs – extra voorzieningen te realiseren.

Fotobijschrift: Het koor Driezorg Vocaal onder leiding van dirigente Jeannette Kloekke en pianist Arthur Reijnders.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen