ANNO12 niet van start als nieuwe zorgverzekering

Array

Niemand met een verzekering bij #ANNO12 raakt onverzekerd. Dat is 100% geregeld! Wacht berichtgeving @DSW_zorg af
Omdat het aantal leden / verzekerden van ANNO12 is achtergebleven bij de eis van 10.000 gaat deze nieuwe zorgverzekering niet van start. De nieuwkomer op de zorgverzekeringsmarkt heeft vandaag het trieste besluit genomen om niet per 1 januari 2015 van start te gaan. Zij hadden deze 10.000 leden / verzekerden nodig om voldoende risicospreiding te hebben om toekomstige verliezen te voorkomen. Een forse teleurstelling voor een ieder die zich aangesloten heeft bij ANNO12, ANNO12 gold als nieuwe belofte waarbij de verzekerden zelf de dienst zouden gaan uitmaken. De nieuwe zorgverzekeraar moest een coöperatie worden met leden. Initiatiefnemer Rob Adolfsen, voormalig bestuursvoorzitter van zorgverzekeraar Agis, zei 10.000 leden nodig te hebben om van start te kunnen gaan.

aangepast anno12Mensen die zich hebben aangemeld bij de nieuwe zorgverzekering worden, conform afspraak, overgedragen aan DSW Zorgverzekeraar. De polisvoorwaarden voor zowel de basisverzekering als de eventuele aanvullende verzekering zijn gelijk.

De ledencertificaten á € 850,- per volwassene worden zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor 15 januari 2015, voor de volle 100% terugbetaald door de coöperatie ANNO12 U.A.

In de vierde week van januari 2015 komt de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) bijeen om te bespreken of en hoe het ANNO12 initiatief gecontinueerd wordt. In de maand januari worden ook de financiële cijfers over 2013 en 2014 opgesteld. Houders van één of meerdere certificaten van aandelen hebben het recht om uit te stappen tegen de restwaarde. Deze waarde wordt eind januari vastgesteld. De cijfers worden uiteraard door de accountant gecontroleerd. Daarnaast gaan bestuurders van ANNO12 zich oriënteren op de haalbaarheid om door te kunnen gaan. Hiertoe gaat overleg plaatsvinden met de Raad van Commissarissen van ANNO12 (voor medio januari), met de Aandeelhoudersvergadering (eind januari) en De Nederlandsche Bank (in januari).

Het ANNO12 kernteam
Rob Adolfsen, Michiel Alkemade, Petwin Verkerk, Jos Zegers en Rob van Leeuwen

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen