Radboudpenning voor Engelen

Array

Lucien-Engelen-ideaworks-mf9-200x200De Radboudpenning is tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Radboudumc op 8 januari uitgereikt aan Lucien Engelen, directeur van het Radboudumc REshape Center. Hij is volgens Fred Plukker, voorzitter Raad van Bestuur, een persoon, die stuitert van de energie. Plukker:  “Hij levert een belangrijke bijdrage aan persoonsgerichte zorg en de missie van het Radboudumc, to have a significant impact on healthcare.”

Engelen: ‘Ik zie deze penning als een waardering voor het hele REshape team. We werken in een klein team van vijf mensen. De rest van het team dat zijn alle collega’s. We zijn dus eigenlijk met zo’n tienduizend mensen.’

Over de Radboudpenning
De Radboudpenning wordt jaarlijks uitgereikt aan één of meerdere personen die door een bijzondere persoonlijke inzet een bijdrage hebben geleverd aan de verwezenlijking van de missie van het Radboudumc, to have a significant impact on healthcare.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen