Health Valley Event 2015 – Where health leads innovation

Het jaarlijkse Health Valley Event 2015 dat op 18 maart a.s. in concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen plaatsvindt is een ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de health sector. Op het Health Valley Event 2015 is volop aandacht voor de rol van de zorg bij innovatie in de praktijk. Hoe kunnen kennisinstellingen, zorginstellingen en ondernemers samen de schouders zetten onder zorginnovatie? Waar liggen mogelijkheden om zorginnovaties te versnellen? En hoe kan de zorg hierin een belangrijke rol vervullen?
Bent u werkzaam in de health sector? Of houdt u zich bezig met business, innovatie en wetenschap in health? Dan mag u dit evenement niet missen!

HEA-14126/5-HVE-2015-adv ZorgZiekenhuiskrant-130x179.inddHet programma omvat veel workshops, parallelle sessies, een investorslounge en volop netwerkmogelijkheden. Een greep uit de keynotes:
Yuri van Geest (trendwatcher), Caroline Hummels (hoogleraar TU/e) en Tiana van Grinsven (lid van de rvb Espria en Woonzorg Nederland).
Dagvoorzitter Diederik Jekel, wetenschapsjournalist en bekend van onder andere ‘De wereld draait door’. De kosten voor deelname bedragen 239 euro (excl. BTW).

Voor professionals werkzaam in de zorg is er dit jaar een apart parallel programma, ‘Innovatie: lust of last?’ met inhoudelijke sessies over de praktische toepassingen van zorginnovaties en de eisen die dit stelt aan medewerkers.

Meer actuele informatie over het programma en deelname is te vinden op www.healthvalley.nl.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen