Livestream publieksacademie: Verhalen over 1.001 microben…#IPA15 9 februari 19:30uur

Array

#IPA15| We dragen er miljoenen bij ons en toch zijn ze zo onzichtbaar: micro-organismen. Denk maar aan bacterie?n, schimmels en virussen. Te klein om met het blote oog te zien, maar overal aanwezig. Thuis, op reis, en in het ziekenhuis. Hoe klein ook, ze spelen een grote rol bij onze gezondheid. In positieve zin, maar je kunt er ook behoorlijk last van hebben. Welke invloed heb je daar zelf op? Hoe ga je er thuis mee om? En wat betekent dit voor je behandeling in een ziekenhuis? Meer hierover in de Publieksacademie op maandag 9 februari 19:30 uur.
Livestream
Niet iedereen kan fysiek aanwezig zijn bij de lezing. Soms vanwege ziekte, soms omdat de zaal vol zit of vanwege de reistijd. Om toch zoveel mogelijk geïnteresseerden te bereiken is de Publieksacademie ook te volgen via een livestream.




We dragen er miljoenen bij ons en toch zijn ze zo onzichtbaar: micro-organismen. Denk maar aan bacteriën, schimmels en virussen. Te klein om met het blote oog te zien, maar overal aanwezig.

Thuis, op reis, en in het ziekenhuis. Hoe klein ook, ze spelen een grote rol bij onze gezondheid. In positieve zin, maar je kunt er ook behoorlijk last van hebben. Welke invloed heb je daar zelf op? Hoe ga je er thuis mee om? En wat betekent dit voor je behandeling in een ziekenhuis?

Publieksacademie

Op die vragen geven Sylvia Debast (arts-microbioloog) en Simone Abma (deskundige infectieziekten) antwoord tijdens de Isala Publieksacademie van 9 februari om 19:30 uur vanuit de Schouwburg Odeon te Zwolle. De Publieksacademie is een initiatief van Isala. Het zijn laagdrempelige lezingen over allerlei zorgthema’s, besproken door artsen en medewerkers van Isala die weten waar ze over praten én die weten hoe ze een verhaal moeten brengen.

Sprekers
• Sylvia Debast, arts-microbioloog
• Simone Abma, deskundige infectiepreventie Beide sprekers zijn werkzaam bij Isala.

Start lezing 19.30 uur, afsluiting circa 21.30 uur Stel uw vragen via #IPA15

Social media
Isala zet ook flink in op promotie via social media. Zou u ook uw kanalen willen inzetten om mensen te attenderen op de stream? Gebruik #IPA15 of retweet berichten van @IsalaZwolle.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen