Wendy Dijk neemt cheque in ontvangst voor Make-A-Wish Nederland

benefiet geld donatieWendy van Dijk ontvangt cheque van 64.058,50 euro voor Make-A-Wish Nederland.
Donderdagavond hebben Bickery Food Group B.V., Kapimex B.V. (Gusta) en Baka Verpakkingen diverse cheques met een totaal bedrag van 64.058,50 euro overhandigd aan Wendy van Dijk, ambassadeur van Make-A-Wish Nederland. De drie leveranciers hebben vanuit de MVO gedachte samen het Wensboompakket voor het Kerstpakkettensegment ontwikkeld. Van elk verkocht artikel in het Wensboompakket ging een gedeelte naar het goede doel.

Samen wensen uit laten komen
In het afgelopen jaar en in de komende jaren zetten de drie bedrijven zich gezamenlijk in voor Make-A-Wish Nederland, de stichting die de liefste wens vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Bickery Food Group B.V. leverde de food artikelen, Kapimex B.V. (Gusta) de non-food artikelen en Baka Verpakkingen de geschenkdoos. Ambassadeur van Make-A-Wish Nederland, Wendy van Dijk kreeg vrijdag van Cornelie van Marle, Raoul Alblas en Bas Kardol drie cheques van in totaal 64.058,50 euro overhandigd. Hierdoor kan Make-A-Wish nog meer wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervullen.

Make-A-Wish Nederland
Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

Quote: “ Van deze sfeervolle Wensboomlijn heb ik het afgelopen jaar de meeste Kerstpakketten verkocht. Dat de lijn gekoppeld is aan een goed doel heeft daarbij zeker meegespeeld”, aldus Leon Kranen van Kranen Kerstpakketten B.V.

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen