Zorgsessie “Innovatie: Lust of Last” en ontvang het boek “Power to the people” van Marian Draaisma

#HVE15 Alle deelnemers aan de sessie “Innovatie: lust of last?” ontvangen het boek Power to the people van Marian Draaisma van onze platinumsponsororganisatie Pluryn.

 Zorgsessie “Innovatie: Lust of Last”

Locatie: Concertzaal, tijd: 13.30 – 15.30 uur

Dit programma is specifiek bedoeld voor professionals uit de zorg. In twee uur tijd praten wij u bij over de kansen en bedreigingen bij de daadwerkelijke implementatie van zorginnovaties. Met in het eerste gedeelte speciale aandacht voor een aantal bijzondere voorbeelden uit de praktijk en in het tweede gedeelte voor de eisen die innovaties stellen aan de opleiding van de zorgprofessionals. Kortom, een sessie die u als zorgprofessional weer een stap verder kan brengen bij de implementatie van zorginnovaties binnen uw organisatie.

csm_HVE2015_Pluryn_PowerToThePeople_0a4542f8ccBlok 1: Business Cases in de Zorg

Met onder andere:

Blok 2: Succesvolle implementatie van zorginnovatie, kwestie van scholing of cultuur?

Met onder andere:

  • Saxion Hogeschool over opleiding en innovatieve inkleding
  • Joritt Ebben, Manager Business Development Siza

Actie: gratis boek “Power to the people”
Alle deelnemers aan de sessie “Innovatie: lust of last?” ontvangen het boek Power to the people van Marian Draaisma van onze platinumsponsororganisatie Pluryn.  Meer informatie
Health Experience (13.30 – 15.30 uur)

De Nederlandse gezondheidszorg is de laatste jaren sterk veranderd. Patiënt en cliënt staan centraal en gemeenten en verzekeraars ontpoppen zich als kritische zorginkopers. De woorden innovatieve en doelmatige oplossingen liggen op ieders lippen bestorven. Onmiddellijk gevolgd door de opdracht aan zorgorganisaties dat zij marktgerichter, klantgerichter en ondernemender moeten worden om te kunnen blijven bestaan.

Power to the people beschrijft hoe je als zorgorganisatie marktgericht wordt en hoe je marketing als nieuwe discipline invoert in de zorg. Power to the people beschrijft hoe Pluryn dit vanaf 2008 heeft aangepakt en wat daarbij de belangrijkste lessons learned zijn geweest. Power to the people staat boordevol praktische inzichten, praktijkvoorbeelden, concepten, ontwerpen en tips. Het vormt daarmee een uitstekend hulpmiddel voor iedereen die zich wil oriënteren op marketing in de zorg.

Meld je aan voor het Health Valley Event 2015——->>>>                                                              Meer informatie

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen