Open dag St. Anna Zorggroep zaterdag 21 maart

foto_bloedglucose meten tijdens open dag St Anna ZorggroepOp zaterdag 21 maart nodigt de St. Anna Zorggroep bezoekers van harte uit om van 10.00 tot 16.00 uur een kijkje achter de schermen te nemen. Op deze dag presenteren de verschillende onderdelen van de zorggroep zich in het St. Anna Ziekenhuis te Geldrop (Bogardeind 2). Bezoekers kunnen letterlijk voelen, proeven en zien wat ‘Anna’ te bieden heeft.

De open dag is een leuke en laagdrempelige manier om nader kennis te maken met de diensten, medewerkers en sfeer van het St. Anna Ziekenhuis (inclusief locatie Eindhoven), het medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en de woonzorgcentra van Ananz. De toegang is gratis.

Programma voor jong en oud
Tijdens de open dag biedt de St. Anna Zorggroep een kijkje achter de schermen, aan jong en oud. Bezoekers kunnen testjes en proefjes doen en in de aanwezige stands geven medewerkers bezoekers graag nadere informatie over een onderwerp of behandeling. Zo kunnen bezoekers zich laten informeren over verantwoord zoutgebruik, het bevolkingsonderzoek darmkanker, registratie en declaratie in de zorg, het Geboortecentrum Anna, hun BMI of cholesterol laten bepalen, een kijkje nemen in een nagebootste OK en Intensive Care of deelnemen aan een fietstest. De gemeente Geldrop-Mierlo is ook aanwezig om meer informatie te geven over het Centrum voor Maatschappelijke Deelname. Voor de kinderen is er een heuse poppendokter die hun meegenomen pop of knuffel graag even onderzoekt, een speurtocht naar leuke weetjes over het menselijk lichaam en de St. Anna Zorggroep, een workshop hechten en allerlei geheugentestjes. Uiteraard is PSV mascotte Phoxy ook weer de gehele dag van de partij. Zijn fans kunnen een balletje met hem trappen of met hem op de foto.

Studio040 zendt de gehele dag een live radioverslag uit vanuit de centrale hal van het ziekenhuis.

Als bezoeker kun je aan alle activiteiten meedoen, of een selectie maken. De activiteiten en informatie wordt themagewijs aangeboden, zodat u zelf uw programma kunt samenstellen.

De nieuwe ‘Anna.’ geeft u alle informatie
Vlak voor de open dag verschijnt de eerste editie van Anna. Een huis-aan-huisblad van en over de St. Anna Zorggroep dat in de omgeving van respectievelijk Geldrop-Mierlo en Eindhoven wordt verspreid. In deze krant vindt u het gehele programma van de open dag, inclusief plattegrond. De Anna. (wordt verspreid samen met uw lokale weekkrant) valt ongeveer een week voor de open dag op de deurmat. Uiteraard is het gehele programma ook te vinden op onze website: www.st-anna.nl/opendag.

Gratis met de buurtbus
Speciaal voor de open dag rijdt op zaterdag 21 maart de Buurtbus Geldrop-Mierlo gratis richting het St. Anna Ziekenhuis. Vanaf 10.00 uur kunnen bezoekers met de lijnen 463, 464 en 465 naar de open dag komen. De laatste rit vertrekt om 15.30 uur. Op www.st-anna.nl/opendag verschijnt binnenkort het dienstrooster.

Vrijwilligers van de Buurtbus zijn overigens ook op de open dag aanwezig met een stand om meer informatie te kunnen geven over hun activiteiten.

Graag tot ziens bij het ‘Anna’ op zaterdag 21 maart aanstaande!

Foto: bloedglucose meten tijdens de open dag

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen