Anna zoekt Vrijwilligers

Array

ouderenzorg vrijwilligers-1Dagelijks zet een vast team van vrijwilligers zich in om medewerkers te ondersteunen en patiënten en cliënten extra aandacht te geven. Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor het St. Anna Ziekenhuis, de vier woonzorgcentra en het hospice van Ananz. Daarvoor organiseren we op donderdag 26 februari een informatiemarkt in ’t Kruispunt in de Slachthuisstraat 22 in Geldrop.

In ’t Kruispunt presenteren van 14.00 tot 16.00 uur verschillende afdelingen zich en kunnen geïnteresseerden het aanbod van vrijwilligersfuncties bekijken. Daarnaast kunnen ze kennis maken met een aantal huidige vrijwilligers van de St. Anna Zorggroep. Ook organiseren we zogenaamde speeddates, om er in een persoonlijk gesprek snel achter te komen of een functie bij je past. Aanmelden voor de informatiemarkt is niet nodig.

Online aanbod
Om alvast een goed beeld te krijgen van het aanbod, kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op www.annawerkt.nl/vrijwilligers. Hier staat een uitgebreid overzicht van de vrijwilligersfuncties binnen de St. Anna Zorggroep.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen