Informatiebijeenkomst heup-, knie- en voetklachten

Array

pijn-200x200Op donderdag 26 maart a.s. organiseert het Spijkenisse Medisch Centrum in Spijkenisse een informatiebijeenkomst over heup-, knie- en voetklachten. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wanneer bewegen minder soepel gaat of u hebt pijnklachten bij het bewegen dan kan het zijn dat uw huisarts u doorstuurt naar de orthopedisch chirurg voor nader onderzoek. Een orthopedisch chirurg houdt zich bezig met aandoeningen van het steun- en bewegings- apparaat (botten, gewrichten, spieren en pezen).

Orthopeden H.I.H. Lampe en E.M. Nelissen van het Spijkenisse Medisch Centrum leggen u tijdens de bijeenkomst graag uit welke invloed artrose heeft op botten en gewrichten in o.a. de heup en de knie. Biedt het plaatsen van een prothese hiervoor een oplossing of toch beter een ander soort behandeling?

Orthopeed J. van de Breevaart Bravenboer is gespecialiseerd in voetklachten. Hij vertelt u meer over de behandelmogelijkheden van onder andere een verzwikte of verstuikte enkel, een vergroeiing van de grote teen en een pijnlijke voorvoet. Daarnaast informeert hij u over de betekenis van artrose in de voet. Tijdens de bijeenkomst is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en napraten met elkaar.

Aanmelden
Om organisatorische redenen is aanmelden noodzakelijk, bij voorkeur via het aanmeldingsformulier op www.spijkenissemc.nl/informatiebijeenkomsten of via telefoonnummer 0181 – 65 84 54 (di, woe, do). De bijeenkomst wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Spijkenisse Medisch Centrum, Ruwaard van Puttenweg 500, 3201 GZ Spijkenisse.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen