Spoedpost St. Anna Ziekenhuis gerenoveerd

0
1017

Huisartsenpost in Geldrop, onderdeel van de Spoedpost in het St. Anna Ziekenhuis, is de afgelopen maanden volledig gerenoveerd. Deze week worden de vernieuwde ruimtes van Centrale Huisartsen Posten Zuidoost-Brabant in gebruik genomen.

Deze renovatie is onderdeel van een groter bouwplan, waarbij de spoedeisende hulp van het ziekenhuis al eerder werd gerenoveerd. Door de renovatie konden verbeteringen worden doorgevoerd die bijdragen aan een hoogwaardige en patiëntvriendelijke zorg. Nu de verbouwing klaar is, verlaat de huisartsenpost hun tijdelijke huisvesting op het terrein van het ziekenhuis.

Spoedpost en SEH
Ingang Spoedpost (Geldrop) en Spoedeisende Hulp. Spoedeisende hulp St. Anna Ziekenhuis en de huisartsenpost werken hier intensief samen.

Intensieve samenwerking huisartsen en ziekenhuis
De renovatie past binnen de bredere ontwikkelingen op het gebied van de acute zorg. Zo werkt het St. Anna Ziekenhuis momenteel samen met huisartsen aan een visie op de spoedzorg. De contouren van deze visie zijn meegenomen in de renovatie van de Spoedpost zowel bij de spoedeisende hulp als in de huisartsenpost. Belangrijk uitgangspunt hierbij is het ondersteunen van intensieve samenwerking tussen huisarts en ziekenhuis binnen de acute zorg.

Bron: St. Anna Ziekenhuis