Week van zorg en welzijn op Radio West

In het kader van de landelijk week van Zorg en Welzijn staat Radio West van 16  tot en met 20 maart in het teken van de zorg in de regio.

Sinds begin 2015 is er veel veranderd in de relatie tussen ontvanger en zorgverlener. Door het overhevelen van een deel van de zorg van de overheid naar gemeentelijk niveau, is het er voor veel mensen niet duidelijker op geworden en blijven veel zorggebruikers met veel vragen zitten.

Michiel Steenwinkel persfoto low resIn de Week van Zorg en Welzijn bij 89.3 Radio West komen de veranderingen in de zorg uitgebreid aan bod, maar zal ook aandacht zijn voor andere onderwerpen die passen binnen het kader van de zorg in de breedste zin van het woord. Hoe ziet het verzorgingstehuis van de toekomst eruit?  Hoe leer je vallen zonder iets te breken? Heeft mijn zieke moeder recht op thuiszorg? Wat kan ik het beste in de broodtrommel van mijn kind stoppen? … Allemaal vragen waar je tijdens de week van Zorg en Welzijn op Radio West antwoord op krijgt.

89.3 Radio West
Dagelijks ontvangen de presentatoren van Mogge Michiel en Debby en haar Mannen gasten uit de zorg, gaan er verslaggevers op pad en worden er mooie prijzen weggeven.

Patrick in de Middag sluit elke dag af met een expert van Zorgbelang Zuid-Holland.  Deze zal tussen 13:00 uur en 16:00 uur vragen van luisteraars in de uitzending beantwoorden. Vragen kunnen via de mail worden ingestuurd via [email protected]

of tijdens de uitzendingen telefonisch via 070-390 54 54

Uitzendingen: 16 t/m 20 maart van 06:30 uur t/m 16:00 uur op 89.3 Radio West.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen