CTO Eindhoven en TopSupport werken samen in (top)sportgezondheid

CTO en TopSupport_samenwerking 2015_bijgesnedenHet Centrum voor TopSport en Onderwijs Eindhoven (CTO Eindhoven) en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport uit Eindhoven zetten hun samenwerking op sportgezondheid ook in 2015 voort. Mark Meijer, manager CTO Eindhoven en Lennart de Jonge, manager TopSupport hebben hiertoe deze week de nieuwe overeenkomst getekend.

Het Centrum voor Topsport en Onderwijs in Eindhoven biedt topsporters alles om het beste uit zichzelf te halen. Op één plek wonen, trainen en leren zijn er voor de topsporters tot in de puntjes geregeld, zodat zij zich 100% kunnen focussen op hun sport met optimale begeleiding door experts. TopSupport biedt deze (top)sporters en hun coaches passende sportmedische begeleiding en zorg, bestaande uit zowel preventieve zorg als snelle diagnostiek en behandeling bij sportletsels.

Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport behandelt zowel topsporters als breedtesporters en biedt een volledig pakket van sportmedische zorg. Ook kinderen met sportblessures worden binnen TopSupport behandeld. Vanaf medio april biedt TopSupport een speciaal spreekuur aan voor kinderen met sportblessures (maandagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur, zie (www.topsupport.nl/kinderspreekuur).

TopSupport verzorgt al jaren succesvol de medische en sportmedische werkzaamheden voor diverse topsportverenigingen zoals PSV en de Nederlandse hockeyselecties heren en dames.
CTO Eindhoven is, samen met de CTO’s Papendal, Heerenveen en Amsterdam een initiatief van sportkoepel NOC*NSF en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om tot de tien beste sportlanden van de wereld te horen.