Eerste registratie Tropenarts KNMG is mogelijk tot 1 januari 2016

knmgTropenartsen krijgen tot 1 januari 2016 de gelegenheid een aanvraag in te dienen tot registratie als profielarts KNMG bij de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS). Dit heeft de RGS op 16 januari jl besloten. Hierdoor hebben artsen die in het bezit zijn van een door de Nederlandse Vereniging voor Tropische Geneeskunde (NVTG) afgegeven diploma ’Medical Doctor in tropical medicine and international health’ een jaar langer de tijd om zich in te schrijven. Zodat zij  de beschermde titel “arts internationale gezondheidszorg en tropengeneeskunde KNMG” kunnen voeren.

Tropenartsen hebben onlangs een oproep ontvangen om zich te melden bij de RGS om de procedure tot inschrijving in het profielregister in gang te zetten.
Zie ook: Registratie profielarts

Bron: KNMG

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen