Nieuwe website STZ-ziekenhuizen online

website-internet-300x204Dit is een origineel bericht van STZ-Ziekenhuizen
De nieuwe website van de STZ is online. De ambitie was om de nieuwe versie meer vraaggericht te maken, de herkenbaarheid van de ziekenhuizen te vergroten, minder tekst en meer beeld te gebruiken en meer nieuws te brengen.

Binnen de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) werken 27 topklinische ziekenhuizen nauw samen aan het continue verbeteren van de Nederlandse ziekenhuiszorg. Ieder aangesloten ziekenhuis biedt topklinische zorg en verzorgt opleidingen van medisch specialisten, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals.

Daarnaast richten zij zich allen op toegepast medisch wetenschappelijk onderzoek en dragen volop bij aan innovatie en kwaliteitsverbetering.
De ziekenhuizen denken samen met de vereniging na over de toekomst van de ziekenhuiszorg en zorgen dat voor de patiënt waardevolle veranderingen ingebed raken in de ziekenhuisorganisatie. Daarnaast ontwikkelen ze medisch technische- en organisatorische innovaties.

Op de nieuwe website worden de drie pijlers topklinische zorg, opleiden en onderzoek helder toegelicht. Daarnaast wordt ondermeer innovatie gespecificeerd. Dit gaat zowel over medisch technische innovaties als over vernieuwingen in het zorgproces. Allen zijn zij erop gericht direct winst te boeken voor de patiënt. U vindt de nieuwe website, net als voorheen via: www.stz.nl

Bron: ANP Perssupport

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen