SVB: Herstel van de tijdelijke maatregelen Budgetshouders

0
289

De invoering van PGB trekkingsrecht betekent een grote verandering voor iedereen die daarbij betrokken is: budgethouders, zorgverleners, gemeenten en zorgkantoren. Om de uitbetaling van de zorgverleners te garanderen, is begin dit jaar een aantal tijdelijke maatregelen genomen. SVB is nu bezig, samen met het ministerie van VWS, het ministerie van SZW, de gemeenten en de zorgkantoren, om alle tijdelijke maatregelen te vervangen door definitieve regelingen en fouten te herstellen.

brief-schrijvenIn een brief aan alle budgethouders wordt uitgelegd wat er wordt gewijzigd. In een folder bij de brief worden de veranderingen uitgebreider beschreven.

De brief en de folder worden vanaf 8 mei in verschillende lichtingen per post verstuurd aan alle budgethouders. De laatste lichting wordt verstuurd op 22 mei.

Vorig artikelDVN pleit bij Kamerleden voor meer persoonsgerichte zorg
Volgend artikelNieuwe adviezen voor xylometazoline
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.