Quadia biedt kijker meer controle met InteractiveVideo

Array

Quadia Online Video introduceert InteractiveVideo. Kijkers kunnen binnen deze dynamische video’s onder andere klikken op buttons, gebieden en banners, navigeren door hoofdstukken, player-acties activeren of content downloaden en delen via social kanalen. InteractiveVideo is het vierde sub-brand van Quadia Online Video, naast PersonalVideo, Easy webinar en Medical Meetings.

Tijdens het bekijken van interactieve video’s kunnen kijkers zelf keuzes maken welke content zij specifiek willen zien door binnen de video te klikken. 
QuadiaWebTV“Wij bieden al jaren diverse interacties aan in onze video players die door onze gebruikers ook steeds vaker worden ingezet. Tevens merken we dat onze klanten nog meer en ook andere interacties wensen. Daarom hebben een nieuwe interactieve module ontwikkeld binnen ons platform die inmiddels bij diverse relaties in gebruik is”, zegt Nico Verspaget, directeur van Quadia. “Wat echter belangrijker is, is dat het creëren van interactieve video een wezenlijk andere discipline is dan lineaire video. Bij het ontwikkelen van het concept dien je al rekening te houden met de kijkerservaring. Hierbij is het van belang dat de integratie van content en techniek optimaal zijn. Op deze manier behaal je een optimale ROI.”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen