Dag van de Verpleging

0
213

Kracht van verpleegkundigen
Vandaag, de Dag van de Verpleging, staat in het teken van de kracht van verpleegkundigen. Zij dragen dagelijks bij aan de gezondheid van hun cliënten. Naast een themabijlage in dagblad Metro over hun werk heeft ZonMw een selectie gemaakt van onderzoek en toepassing.

In de themabijlage komt in verschillende artikelen het werk van de wijkverpleegkundige aan bod. Lees bijvoorbeeld het interview met Arie Barendrecht, Ambassadeur voor de Wijkverpleegkundige.Ook wordt aangegeven wat het ZonMw-programma ‘Zichtbare schakel fase 2: Opleidingsimpuls wijkverpleegkundigen’ als doel heeft.

Op de themapagina staan onderzoeken met en voor verpleegkundigen, verzorgenden en wijkverpleegkundigen. Onderzoek draagt bij aan de kracht van verpleegkundigen bij verandering en gezondheid.

Bron: ZonMw

Vorig artikelEn nu ook dóen
Volgend artikelAMC het meest besproken ziekenhuis in alle media
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.