Spijkenisse Medisch Centrum zet medewerkers in het zonnetje

Op 12 mei, de Dag van de Verpleging, stond het Spijkenisse Medisch Centrum geheel in het teken van ontspanning, plezier en waardering voor elkaar. Gedurende deze feestelijke dag kregen heel veel verpleegkundigen en andere handen aan het bed én op de poli een verkwikkende massage door professionele masseurs. In een aparte ruimte kon het personeel terecht voor diverse activiteiten, zoals een race tegen een collega in een race simulator en ontspanning in speciale massagestoelen. De patiënten werden niet vergeten, deze ontvingen met veel plezier een rode roos.

Het personeel in de watten leggen, daar draaide het om. Door deel te nemen aan een quiz kon het personeel kans maken op een mooie prijs: een dagje Efteling met het hele gezin. De drie prijswinnaars zijn einde van de dag bekend gemaakt tijdens een personeelsbijeenkomst, deze was ter afsluiting van de ontspannende dag.

Trots op elkaar
Bestuurder Martin Verveer heeft tijdens de bijeenkomst met trots stil gestaan bij de werkzaamheden van het personeel. Volgens hem mogen alle medewerkers trots zijn op elkaar. De beschikbare complimentenkaartjes zullen een handje helpen deze waardering makkelijker uit te kunnen spreken. Zijn ervaringen tijdens het meelopen op de dagbehandeling die ochtend waren zeer positief. “We doen heel veel erg goed. De patiënttevredenheid is niet voor niets continu erg hoog.”

Overweldigend succes
Door een overweldigend succes, zijn niet alle aanwezige personeelsleden aan bod gekomen voor een massage. Het Spijkenisse Medisch Centrum organiseert daarom nog extra sessies de komende periode.

Bron: Spijkenisse Medisch Centrum

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen