Informatiebijeenkomst cyclusstoornissen

nadenken werkdruk vrouwOp dinsdag 23 juni a.s. organiseert het Spijkenisse Medisch Centrum in Spijkenisse een informatiebijeenkomst over cyclusstoornissen. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Er wordt gesproken van een cyclusstoornis als de menstruatie onregelmatig of abnormaal is. Bij een cyclusstoornis is sprake van hevige menstruaties, onregelmatig bloedverlies of bloedverlies na de overgang. Aan de hand van diverse onderzoeken kan worden bepaald welke behandeling het meest geschikt is. Dat kan met medicatie zijn maar ook een poliklinische of operatieve ingreep is mogelijk.

Gynaecologen mevrouw A.R. Hoogendoorn en de heer A.P.J. Meershoek van het Spijkenisse Medisch Centrum geven u tijdens de bijeenkomst uitleg over wat een cyclusstoornis nu precies is en informeren u over de diverse behandelmogelijkheden. Tijdens de bijeenkomst is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en napraten met elkaar.

Aanmelden
Om organisatorische redenen is aanmelden noodzakelijk, bij voorkeur via het digitale aanmeldformulier op www.spijkenissemc.nl/informatiebijeenkomsten of via telefoonnummer 0181 – 65 84 54 (ma, woe, do). De bijeenkomst wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Spijkenisse Medisch Centrum, Ruwaard van Puttenweg 500, 3201 GZ Spijkenisse.