MSD geeft kika de 10: samen tegen kinderkanker

Array

Medewerkers van MSD bellen en rennen voor KiKa
Bijna honderd medewerkers van MSD in Haarlem, Boxmeer en Oss doen woensdagavond als vrijwilliger mee aan de grote TV-actie van KiKa. MSD ondersteunt de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) al sinds de oprichting in 2002. Tijdens de speciale televisie-uitzending vragen bekende Nederlanders aan heel Nederland om éénmalig 10 euro te doneren voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. De MSD’ers nemen op verschillende locaties in het land plaats in het bel-panel.

In “Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!” zijn indringende portretten te zien van kinderen die kanker hebben, maar ook hoopvolle verhalen van kinderen die op weg zijn naar genezing. Op deze manier wordt duidelijk hoe urgent onderzoek naar kanker is. Om dit te realiseren, is veel kostbaar onderzoek nodig.

Geef KiKa de 10_persfotoPartner van KiKa
MSD is al 13 jaar trouwe partner van KiKa, bijvoorbeeld als hoofdsponsor van de Run for KiKa in Spaarnwoude (bij Haarlem) en sinds drie jaar ook van de Brabantse versie van de Run for KiKa in Eindhoven. Op 31 mei en 5 juli verwachten we weer vele honderden MSD’ers aan de start, maar ook op en rond het parcours: als vrijwilliger of als supporter.
Bellen voor Kika

Woensdagavond (20 mei) gaan we niet rennen maar bellen voor KiKa. Achter de schermen van de televisie-actie “Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!” nemen de collega’s van MSD Oss, Haarlem en Boxmeer zitting in het belpanel. Antoinette Hertsenberg presenteert de speciale uitzending samen met Erica Terpstra en André van Duin (als Meneer Wijdbeens). Bekende artiesten als Jeroen van der Boom, DJ Don Diablo, K3 en Racoon treden op samen met jonge toptalenten. Tijdens de uitzending kan iedereen een tientje doneren voor het goede doel en nemen wij – en andere vrienden van KiKa – de telefoon aan!
TV-uitzending:

Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!

Woensdag 20 mei om 21.25 uur bij AVROTROS op NPO 1

https://www.kika.nl/kika10/

Bron MSD

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen