Wereld ALS Dag 2015

Array

Op 21 juni 2015 is het officieel Wereld ALS Dag. Zoals u van ons gewend bent, organiseert Stichting ALS Nederland ook dit jaar weer een speciale dag voor mensen met ALS, PLS en PSMA en hun familieleden.

U bent van harte uitgenodigd om deze dag samen met ons door te brengen op 28 juni aanstaande. Wereld ALS Dag is bij uitstek de gelegenheid met lotgenoten in contact te komen, die begrijpen wat deze ziekte met je doet, maar ook om familie en naasten dichter bij elkaar te brengen.

Het thema van deze dag is: Magic, want hoe mooi zou het zijn als er eens een wereld is zonder ALS?

ALS

Programma
Vanaf 10.00 uur verwelkomen wij u graag in de Evenementenhal te Gorinchem. Onder het genot van een hapje, een drankje en een uitgebreide lunch, hopen we ook dit jaar weer een onvergetelijke dag te organiseren. Geen pretpark dit jaar maar de hal zal worden omgetoverd tot een magisch paradijs met spectaculaire optredens van diverse illusionisten.

Er is ruimte voor muziek: onze ambassadeurs Candy Dulfer en Gerard Ekdom zijn zeker aanwezig maar wie nemen zij mee? Wij verklappen er alvast een paar: niemand minder dan 0’g3ne en Shirma Rousse. U kent ze vast nog wel van The Voice of Holland.

U kunt natuurlijk ook weer gebruik maken van het beautyplein, de informatiemarkt of interessante presentaties bijwonen tijdens “Meet the Experts”. De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken op het voor hen ingerichte kidsplein.

Wereld ALS Dag is speciaal voor ALS-, PLS- en PSMA-patiënten en hun families. De dag wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Tour du ALS, Heras, Hyundai, Ladies Circle Nederland en de Evenementenhal Gorinchem.

Aanmel

den
Wij horen graag of u (u kunt 4 introducees meenemen) onze gast wilt zijn op onze Wereld ALS Dag 2015 te Gorinchem. U kunt zich rechtstreeks aanmelden via onderstaande button.

Inschrijven

Aanmelden kan tot 14 juni a.s.

Na aanmelding ontvangt u medio juni een routebeschrijving, parkeermogelijkheid en het definitieve programma.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen