Meander Medisch Centrum actief in Marathon Amersfoort

Array

Meer dan honderd medewerkers van Meander Medisch Centrum doen op 7 juni mee aan de Marathon Amersfoort. Het ziekenhuis is met een ludieke foto-act aanwezig op het evenemententerrein bij het Eemplein, waar de start en finish zijn. Wie wil lopen voor het goede doel, kan dat doen voor het project ‘Intensive Care’ van de Vrienden van Meander.

Meander heeft een sportieve traditie hoog te houden. Het ziekenhuis is al vanaf het begin sponsor van de Marathon Amersfoort en brengt steevast een groot aantal lopers op de been. Het parcours van de Meander Halve Marathon loopt dit jaar pal achter het ziekenhuis langs, over het nieuwe dijkpad langs de Eem.

Meander_MarathonBij het Meander-trefpunt in het start- en finishgebied kunnen hardlopers met elkaar op de foto in een grote fotolijst, onder assistentie van een dokter en zuster. Alle foto’s zijn de dag erna te vinden op de website van het ziekenhuis. Ook is daar San Marco met een ijskraam aanwezig, waar het Meanderijsje te koop is. Een deel van de opbrengst gaat naar de Vrienden van Meander. Wie de goede doelen van de vriendenstichting wil steunen, kan een sponsorloop starten of een loper sponsoren (zie www.vriendenvanmeander.nl).

Tijdens de marathon Amersfoort op 7 juni is de route naar Meander aangepast. Door middel van borden is aangegeven op welke wijze het ziekenhuis bereikbaar is.

Bron: Meander Medisch Centrum

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen