Intermediairs BKV en Waarneembemiddeling.nl samen de toekomst in

Array

Nieuwe organisatie verbindt eerste- en tweedelijns gezondheidszorg
Breng twee ervaren intermediairs in de zorgsector samen en creëer een omvangrijk en het meest zinvolle netwerk voor de zorg. Een netwerk dat voorbereid is op de toenemende samenwerking in de eerste- en tweedelijnszorg. Artsen en professionals in de zorg kunnen elkaar daar eenvoudig vinden om werk en kennis uit te wisselen. De arbeidscapaciteit in de hele zorgsector wordt zo transparanter en kan optimaler ingezet worden ten gunste van de continuïteit van zorg. Dát is het uitgangspunt van de samenwerking van Waarneembemiddeling.nl en BKV.

arts1-200x200“Wij zijn ervan overtuigd, dat wij door deze samenwerking nog beter in staat zullen zijn om de zorgsector toekomstbestendige oplossingen aan te reiken”, aldus Titjana Brillenburg Wurth – Ruygt, commercieel directeur BKV. “Oplossingen die aansluiten bij de continue veranderingen in deze sector, waar steeds meer specialisten uit de eerste en tweede lijn naar elkaar toe groeien en gaan samenwerken. Enerzijds bieden we hen met het online platform de mogelijkheid de regie in eigen hand te nemen en elkaar online te vinden. Anderzijds hebben we een team gedreven consultants, die persoonlijk kunnen ondersteunen wanneer dat gewenst is. Zo wordt het beste van twee werelden samengebracht in één nieuwe organisatie.”

Verbinden van eerste en tweede lijn
BKV is van origine sterk op het vlak van persoonlijke bemiddeling van artsen en professionals in de zorg in binnen- en buitenland en combineert dat met online diensten. Waarneembemiddeling.nl is juist vanaf de start voorloper op het gebied van online oplossingen en heeft daar persoonlijke bemiddeling aan toegevoegd. ”Door onze krachten in de eerste en tweede lijn én het buitenland te bundelen, ontstaat een nieuwe slagvaardige organisatie die de hele zorgsector bredere dienstverlening kan bieden,” vult Vincent de Schepper, directeur Waarneembemiddeling.nl, haar aan. “Want hoewel er natuurlijk verschillen zijn, opereren onze beide organisaties vanuit dezelfde basisgedachte: het verbinden van de zorg en het bieden van kwalitatieve oplossingen waarmee opdrachtgevers en kandidaten écht geholpen zijn. Door onze samenwerking maken we efficiënter werken in de zorg mogelijk tegen een hogere kwaliteit en lagere kosten.

Bundelen van krachten
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam BKV. “De naam Waarneembemiddeling.nl blijft wel bestaan als naam van het online platform van onze nieuwe organisatie. Er zijn op ons platform momenteel meer dan 27.000 artsen en andere professionals in de zorg actief. Zij zijn vertrouwd met de naam en de werking van het platform. Daar gaat niets aan veranderen. Het netwerk wordt alleen groter en we gaan zorgbreed mensen met elkaar in verbinding brengen en de beschikbare capaciteit transparant maken. Dat doen we dus zowel online als via professionele persoonlijke bemiddeling. Meer mogelijkheden dus voor de hele sector”, geeft De Schepper aan. De komende maanden zullen beide organisaties verder geïntegreerd worden. De organisaties staan voor baanbehoud voor alle medewerkers: “Wij willen juist meer kunnen betekenen voor onze relaties. We willen groeien en de zorgsector meer bieden. Dan heb je een professioneel team hard nodig,“ sluit Titjana Brillenburg Wurth – Ruygt af.

Bron: BKV

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen