St. Anna Ziekenhuis houdt chat- en e-mailspreekuur over hevig menstrueel bloedverlies

In het kader van de Draag-Weer-Wit-Week organiseert het St. Anna Ziekenhuis, in samenwerking met Hologic, op maandag 8 juni van 18.00 – 19.00 uur een chatspreekuur. Gynaecologe Angela Neijmeijer gaat in op het onderwerp hevig menstrueel bloedverlies. Tevens is het mogelijk om per e-mail vragen te stellen aan de specialist.

vrouw sportChatspreekuur
Gynaecoloog Dr. Angela Neijmeijer zit op maandag 8 juni van 18.00 tot 19.00 uur klaar om persoonlijke vragen over hevig menstrueel bloedverlies te beantwoorden, live én anoniem via de chat. Meer informatie over deelname aan het chatspreekuur is te vinden op www.st-anna.nl/draagweerwit of op www.draagweerwit.nl

E-mailspreekuur
Naast het chatspreekuur is het ook mogelijk om per e-mail vragen te stellen aan Angela Neijmeijer over hevig menstrueel bloedverlies via [email protected]. De vragen worden beantwoordt op woensdag 10 juni.

De Draag-Weer-Wit-Week is een initiatief van Hologic.

Bron: St. Anna Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen