Chocolade Sweet Sisters in Meander Medisch Centrum

Vanaf 1 juni zijn bonbons en chocoladelolly’s van de Amersfoortse chocolaterie Sweet Sisters verkrijgbaar in het restaurant van Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

De huisgemaakte Sweet Sisters bonbons worden verpakt per twee stuks en zijn daarom ook geschikt om cadeau te geven. Er zijn drie combinaties van twee bonbons verkrijgbaar. De bonbons zijn glutenvrij. Ook is er een combinatie van lactose- en koemelkvrije bonbons verkrijgbaar. Vanaf deze week zijn er tevens glutenvrije broodjes en koeken verkrijgbaar. Meander Marché komt hiermee tegemoet aan de wens van klanten naar glutenvrije producten.

Sweet_Sisters_MeanderDe Sweet Sisters zijn gevestigd in de Krommestraat in Amersfoort en staan bekend om hun creatieve chocoladeproducten die op een eerlijke manier worden gemaakt. De samenwerking met Sweet Sisters past in de visie van Meander Marché om voor en met de regio Amersfoort te werken en Amersfoortse producten terug te laten komen in het restaurant. Naast de chocolade van Sweet Sisters is ook gebak en lekkers van Coffee Corazon en de yoghurts van Yoghurt Barn verkrijgbaar in Meander Marché.

Bron: Meander Medisch Centrum

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen