Bevel voor tandarts Wijckmans in Ridderkerk opgeheven

0
444

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft het bevel aan tandarts Wijckmans uit Ridderkerk opgeheven. De praktijk van de tandarts voldoet weer aan de voorwaarden om verantwoorde zorg te kunnen leveren.

tandartsOp 27 mei 2014 gaf de IGZ de tandarts het bevel toen de inspectie tijdens een onaangekondigd inspectiebezoek constateerde dat er hoge risico’s voor de veiligheid en kwaliteit van zorg bestonden. Tijdens een herinspectiebezoek op 12 mei 2015 is vastgesteld dat de praktijk inmiddels voldoet aan de voorwaarden voor het leveren van verantwoorde zorg. De praktijk is verbouwd en alle benodigde voorzieningen zijn nu aanwezig. De grond voor het bevel is hiermee komen te vervallen en de tandarts mag de behandeling van patiënten in zijn praktijk hervatten.

Vorig artikelGoede zonbescherming voorkomt huidkanker
Volgend artikelBernhoven sluit 2014 financieel sterk af
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.