Openingscongres RadboudCSW over geestkracht in de GGZ

Array

radboud-universiteit-300x96Op donderdagmiddag 11 juni 2015 organiseert RadboudCSW het openingscongres in het Spinozagebouw in Nijmegen. Tijdens dit congres wil men op een feestelijke manier kennis laten maken met de nieuwe organisatie Radboud Centrum Sociale Wetenschappen. Dat gebeurt op een innovatieve manier door een aantal actuele thema’s en wetenschappelijke inzichten te bieden met als thema: Geestkracht in de GGZ. Het programma bestaat uit workshops waarin men de laatste ontwikkelingen en praktische toepassingen binnen het vakgebied ontdekt. In deze workshops zal men inzoomen op de volgende onderwerpen:

  • leefstijl en gezondheid;
  • voordelen van digitale toepassingen binnen de GGZ;
  • vergrijzing en de toekomst van de ouderenzorg;
  • visie op het hoofdbehandelaarschap;
  • wijzigingen in de jeugdzorg.

De middag wordt afgesloten met een interactief debat waarbij drie topwetenschappers van de Radboud Universiteit de impact van hun onderzoeken op de GGZ-praktijk zullen aantonen.

 Het congres is bedoeld voor zowel (GZ-)psychologen, ortho-pedagogen, maar bijvoorbeeld ook voor bestuurders in de GGZ en wetenschappers van de Faculteit Sociale Wetenschappen. RadboudCSW vraagt accreditatie aan bij NVO, NIP K&J en FGzPt.
Bron: Radboud Universiteit

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen