Patiëntenfederatie NPCF vernieuwt logo en website

Array

wwwDe huisstijl van Patiëntenfederatie NPCF verandert. De federatie heeft een nieuw logo en een nieuwe website. Met de veranderingen verbetert Patiëntenfederatie NPCF de herkenbaarheid van haar organisatie en haar websites ZorgkaartNederland, DigitaleZorggids en Mijnkwaliteitvanleven. De nieuwe huisstijl en de nieuwe website zijn per half juni een feit.

De vernieuwde website biedt verbeterde toegang tot informatie over zorgonderwerpen als patientenrechten, digitale zorg en medische gegevens. Ook ziet de bezoeker hoe hij/zij vragen kan stellen en zijn/haar zorgervaring kan delen. De website biedt een helder overzicht van de ruim 160 patiëntenorganisaties die Patiëntenfederatie NPCF overkoepelt, en geeft informatie over de projecten die zij samen met haar lidorganisaties en andere partijen uitvoert.

Het logo verschilt per activiteit van Patiëntenfederatie NPCF. De basis is hetzelfde: een vergrootglas dat benadrukt dat de Patiëntenfederatie met haar websites de weg wijst in de zorg, en een gids is bij het maken van keuzes. De ondertitel ‘samen de zorg beter maken’ drukt uit dat de federatie samen met haar lidorganisaties optrekt. Het benadrukt ook dat de NPCF haar werk kan doen dankzij de ervaringen die patiënten delen via onder andere deelname aan het NPCF-zorgpanel, via ZorgkaartNederland en het informatiepunt.

Bron: NPCF

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen