1e lijnszorg aan zet – Uitdaging: meer doen met minder geld

Array

geld-en-zorg-212Apotex – Bogin symposium 2015
Op donderdag 12 november 2015 houdt Bogin in samenwerking met Platform NieuweZorg het Apotex – Bogin symposium 2015. Zorgprofessionals, opinieleiders, wetenschappers, beleidsmakers, industrie en politici gaan met elkaar in debat  en wisselen ideeën uit om de (1e lijns)zorg betaalbaar en toegankelijk te houden. Mensen vanuit allerlei disciplines ontmoeten elkaar en zullen, geïnspireerd door de rondetafel gesprekken, interviews, debatten, plenaire sessies en interactieve stemrondes, de toekomst van de zorg in Nederland mede vormgeven. Hèt zorgsymposium van 2015.

Via [email protected] kunnen geïnteresseerden hun contactgegevens doorgeven en ontvangen na de zomervakantie meer informatie over de locatie, sprekers en invulling van het programma.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen