Author! opent satellietvestiging op Pivot Park

0
8346

AUTHOR!, gevestigd in ’s-Graveland, heeft per 1 juli een satellietvestiging op het Pivot Park in Oss. het is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in analyse en rapportage van klinische geneesmiddelenstudies in de ruimste zin van het woord. De klantenkring bestaat uit zowel gevestigde grote farmaceuten als ook biotech start-ups in Europa en de US. En is opgericht in 1998 en inmiddels uitgegroeid tot een team van 17 personen, waaronder 1 data manager, 4 SAS-programmeurs (allen gecertificeerd), 2 statistici, 9 medical writers, en 1 document specialist.

De verdere uitbreiding heeft als doel om aan de toenemende vraag van klanten te voldoen. De uitbreiding met een satellietvestiging op Pivot Park maakt deel uit van deze groeistrategie.

lab pivot park_HS_2559Pivot Park faciliteert ambitieuze bedrijven met onder andere hightech faciliteiten in combinatie met een levendige ondernemende community. Flexibiliteit en maatwerk voor de huurders zijn speerpunten van de organisatie. AUTHOR! betrekt op Pivot Park kantoorruimte.

Peter van Ewijk, director AUTHOR!, licht toe waarom het bedrijf heeft gekozen voor een vestiging op het Pivot Park: “De toegang tot een groeiende innovatieve life sciences community die ons ondernemende kansen biedt, was voor ons een belangrijke factor om voor vestiging op het Pivot Park te kiezen.”

Mirjam Mol-Arts, directeur Pivot Park: “We zijn erg blij met deze nieuwe huurder op het Pivot Park.

Bron: AUTHOR!

Vorig artikelOfficiele opening huisartsenpost in het JBZ
Volgend artikelGeranne Engwirda benoemd tot lid Raad van Bestuur Catharina Ziekenhuis
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.