Officiele opening huisartsenpost in het JBZ

Array

Op 3 juli 2015 wordt de Huisartsenpost locatie ‘s-Hertogenbosch in het Jeroen Bosch Ziekenhuis feestelijk geopend.

De huisartsenpost in het JBZ is maandag 15 juni in gebruik genomen. De nieuwe locatie bevindt zich naast de Spoedeisende Hulp (SEH) van het JBZ. Patiënten uit de regio kunnen in de avond, nacht en in het weekend voor een bezoek aan de huisartsenpost terecht in het JBZ. Daar krijgen ze huisartsenzorg waar het kan en specialistische zorg waar het moet. De eerste ervaringen met de samenwerking zijn zeer positief.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen