Lymefighters gezocht!

0
307

Wij ontwikkelen een test waarmee we LYME eerder een halt toe kunnen roepen! Om dit te bewerkstellingen hebben we uw financiële hulp nodig om van de zomer 500 mensen te testen met een tekenbeet. Zo bewijzen we dat de test betrouwbaar is én sneller werkt dan huidige testen. Als we de studie deze zomer nog kunnen afronden dan kan de test al in 2016 beschikbaar zijn!


De Test
Een test ontwikkelen is natuurlijk een heel omvangrijk en kostbare zaak. Zeker omdat de cellulaire methode die we gebruiken echt nieuw is. Deze crowdfundingcampagne is een klein maar heel belangrijk onderdeel van de gehele financiering.

ontwikkeling nieuwe lyme test

Met deze campagne kunnen we de ontwikkeling van de test versnellen, want hoe eerder we de studie bij 500 mensen gedaan hebben, des te sneller komt de nieuwe test op de markt. Snelheid kost vanzelfsprekend geld. We kunnen 500 mensen met een tekenbeet in één zomer analyseren, als we geld hebben om in heel Nederland bloedafname mogelijk maken en snel transport naar ons laboratorium te regelen.

Wat doen we met jullie geld? €30.000 – €60.000
Zoals je merkt willen we echt zo snel mogelijk iets doen aan de ziekte van Lyme! Nadat iemand zich met een tekenbeet meldt voor de studie , wordt op drie momenten bloed afgenomen. Vervolgens wordt de nieuwe cellulaire test vergeleken met de uitkomsten van huidige standaardtesten en het opkomen van de beruchte rode ring of andere klachten. Zo willen we laten zien dat onze nieuwe methode betrouwbaar is én sneller werkt dan huidige tests.
Ons eerste voorzichtige doel bij deze crowdfunding is € 30.000. Met dit bedrag kunnen we de test in 2017 op de markt brengen. Het zou geweldig zijn als we dit als community samen mogelijk maken en zo Lyme een halt toe roepen.

Stiekem verwachten we veel van onze community en merken de maatschappelijke wens om LYME zo snel mogelijk te stoppen. Ons streefbedrag is € 60.000. Hiermee zouden we de test al in 2016 op de markt kunnen brengen.

Het verschil zit hem in de snelheid van de studie. Met € 60.000 lukt het ons om de hele studie in 1 zomer te doen en dat is natuurlijk wat we echt willen!! Zoals jullie begrijpen is snelheid wel kostbaar: we zullen dan intensiever moeten samenwerken, meer deelnemers moeten verzamelen en meer ritten langs de priklocaties moeten maken om het bloed op te halen.

Wij geloven dat dit streven haalbaar is. Als onze nieuwe test in 2017 op de markt komt zijn we vanzelfsprekend al dolblij, maar als het met jullie hulp lukt om nog sneller te gaan…

(Als het lukt posten we een foto van hoe blij ze bij Innatoss dan zijn! )

Vorig artikelHerstel van balans afweerysteem remt vetziekten
Volgend artikelBorstvoedingszorg in Meander Medisch Centrum: opnieuw keurmerk
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.