Roze lintje opnieuw toegekend aan Antoni van Leeuwenhoek

Array

antoni-van-leeuwenhoekDe algehele kwaliteit van zorg in het Antoni van Leeuwenhoek op het gebied van borstkanker is ook dit jaar weer gewaardeerd door de Borstkankervereniging Nederland (BVN) door middel van de toekenning van het roze lintje.

Met ruim 1500 patiënten per jaar is het Antoni van Leeuwenhoek de grootste borstkankerkliniek in Nederland en beschikt het ziekenhuis over alle diagnostiek en behandelmogelijkheden die er zijn. Naast de nieuwste behandelingen die we patiënten kunnen aanbieden, heeft het instituut de zorg zo georganiseerd dat iedereen bij wie borstkanker vermoed wordt, dezelfde dag, vaak zelfs binnen twee uur, de uitslag krijgt.

Omdat onderzoek en behandeling onder één dak is ondergebracht, vindt diagnostiek en behandeling plaats volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Mede door het intensieve teamoverleg kunnen de borstkankerspecialisten voor iedere patiënt een behandelplan op maat aanbieden en uitvoeren.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen