Wandeling door de nieuwbouw Erasmus MC

nieuwbouw-ErasmusDe deuren van Bouwdeel West gaan binnenkort even open voor belangstellenden. Dit deel van de nieuwbouw van het Erasmus MC is bestemd voor patiëntenzorg.

Wandeling
Op zaterdag 5 september en zaterdag 7 november vinden rondleidingen plaats door de nieuwbouw. Het programma duurt ongeveer anderhalf uur en bestaat uit een presentatie gevolgd door een wandeling door het ziekenhuis in aanbouw.

Poliklinieken
Rondleidingen gaan langs de poliklinieken, verpleegafdelingen, (oncologische) dagbehandeling, OK’s en IC’s. Geïnteresseerden die een kijkje willen nemen in de nieuwbouw van het Erasmus MC zijn welkom.

Oplevering
De nieuwbouw is gestart in het najaar van 2009. Het eerste deel, bouwdeel Oost, is in 2013 opgeleverd en in gebruik genomen. Het tweede deel, West, wordt momenteel gebouwd. De oplevering is eind 2017.

Inschrijven voor de rondleidingen kan online.  Lees meer op www.erasmusmc.nl/nieuwbouw.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen