Mooi geldbedrag voor Franciscus Vriendenfonds

Array

WC, toilet, mlds,Het Franciscus Vriendenfonds heeft een mooi geldbedrag gekregen dankzij de inzet van Fris & Rein schoonmaakdiensten. Zij hebben maar liefst vijfhonderd euro opgehaald! Het bedrag komt ten goede aan projecten van het Franciscus Vriendenfonds.

Tijdens CuliNESSE, een culinair muziekfestijn dat plaatsvond van 20 tot en met 22 augustus, konden bezoekers het Franciscus Vriendenfonds steunen dankzij de inzet van Fris & Rein schoonmaakdiensten. Het bedrijf verzorgde de toiletten tijdens het evenement. Het toiletgebruik was gratis, maar bezoekers werd gevraagd een donatie te doen aan het Franciscus Vriendenfonds. Wij willen Fris & Rein en alle bezoekers hartelijk danken voor hun bijdrage!

Fris & Rein schoonmaakdiensten
Fris & Rein is een schoonmaakbedrijf met vestigingen in Rotterdam en Schiedam en is werkzaam in de regio Zuid-Holland. Fris & Rein biedt voor elke vraag een schoonmaakoplossing op maat en maakt met hun verfrissende aanpak van elke schoonmaakklus een succes. Jacco van der Knaap, Fris & Rein: ‘Hygiëne en gezondheid gaan hand in hand. Daarom hebben wij er voor gekozen om het Franciscus Vriendenfonds te steunen.

Klik hier voor meer informatie over de projecten en acties van het Franciscus Vriendenfonds.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen