Eetcafé in Wijksteunpunt Oostloorn

Array

OostloornOp dinsdag 8 september om 17.00 uur organiseert de Saxenburgh Groep een eetcafé in Wijksteunpunt Oostloorn in Hardenberg. Buurtbewoners zijn van harte welkom om samen te genieten van een warme maaltijd.

“Het eetcafé wordt nu voor de vierde keer georganiseerd en het aantal bezoekers worden elke keer meer, dus het voldoet zeker aan een behoefte” aldus Irma de Olde coördinator wijksteunpunt. In overleg kunnen de bezoekers bepalen wat er de volgende keer op het menu staat. “Aankomende week is dit een zomerse bonenschotel van kapucijners met piccalilly en een frisse salade. Als toetje gaan we voor een bosvruchtenkwark. Kom gewoon eens bij ons binnen stappen en neem gezellig uw buurvrouw of buurman mee”, nodigt Irma uit.

De kosten voor het eetcafé bedragen € 6,50 per persoon. Opgeven en betalen kan bij de receptie van Zorgcentrum Oostloorn. In een wijksteunpunt kunnen mensen uit de buurt elkaar opzoeken en in contact komen met welzijn, zorg en ondersteuning. Wijksteunpunt Oostloorn is gevestigd aan de J.C.J v. Speijkstraat 14 in Hardenberg.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen