NVFM verhuisd naar Domus Medica

Array

BANNERVERHUIZINGDe NVFM is per heden verhuisd naar de Domus Medica te Utrecht. De verhuizing naar deze bekende locatie in het midden van het land, past in het streven van de NVFM naar meer zichtbaarheid, een duidelijkere positionering en een meer eigentijdse uitstraling. De Domus Medica is tevens de thuisbasis van circa 35 (para) medische organisaties, zoals de KNMG, de LHV en de NHG.

Voorzitter Jaap Snippenberg: “We zijn zeer verheugd met de verhuizing naar deze markante en centraal gelegen locatie. De samenwerking met Cantrijn receptiediensten stelt de NVFM in staat een belangrijke efficiencyslag te maken, mede door de implementatie van een nieuw door Cantrijn ontwikkeld CRM systeem.”

Voorzitter van de NVFM Jaap van Snippenberg ondertekende het contract met Cantrijn in aanwezigheid van Luciënne Gros van Cantrijn receptiediensten.

Over de NVFM
NVFM is een beroepsvereniging die haar leden een gewaardeerd kennisnetwerk wil bieden, dat hen inspireert, verbindt en helpt bij het ondersteunen van het realiseren van bedrijfsdoelstellingen. De leden zijn werkzaam in marketing, sales, medische en access rollen binnen farmaceutische, biotech- en medical device bedrijven. De NVFM vierde in 2014 haar 4e lustrum en heeft ongeveer 250 leden. De NVFM organiseert minimaal 4 keer per jaar een informatieve kennisbijeenkomst voor haar leden, waaronder de bijeenkomst die in gaat op de CGR regels en haar toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk van de leden.

De CGR Update 2015 zal plaatsvinden op 24 september aanstaande. Kijk voor meer informatie op www.nvfm.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen